Ladda för nästa års festivalsommar

Trots att vintern kanske är det som står närmast för dörren så kan det redan nu vara roligt att börja ladda och planera inför nästa års festivalsommar, åtminstone för alla oss som är riktigt musikintresserade! Ja, för även om det just för stunden kan kännas lite lätt avlägset, så brukar det tids nog bara smälla till och vips så är alla festivaler åter över oss. Här på sajten kan vi inte vänta tills dess att detta är ett faktum!

Även om ledordsfrasen är att packa lätt inför en festival så finns det faktiskt en hel del saker som om möjligt borde få följa med i bagaget, som kan göra din kommande festivalsommar än mer underbar!

Det kan exempelvis vara väldigt skönt att ha med sig någon form av skydd mot regnet, kanske i form av ett paraply, när det står som spön i backen. Eftersom de allra flesta bara packar med sig de allra nödvändigaste kläderna så är det inte så roligt om både sin nuvarande uppsättning, samt det ombyte man har med sig blir blött, om det är så att regnet till och med letar sig in genom väskan. Blir det soligt och fint kan det självfallet kännas dumt att ha dragit med sig ett paraply eller något liknande, men den dagen då himlen öppnar sig med full kraft så kommer ni alla att tack oss!

En cykel är en annan sak som inte är helt dumt att ta med sig om man har möjlighet till detta. Med en cykel så kan man snabbt skicka en löpare om någonting behöver köpas, snabbt scouta av ett område för att se vart man bäst slår upp sitt tält, eller vara värdefullt tillhands vid många andra liknande scenarion.

En bra sak att ha med sig och dela på helt enkelt. En eller flera kylboxar är en annan sak som kanske kan kännas lite jobbigt att dra runt på, men någonting som i de allra flesta fall kommer att komma bra till användning. Tänk dig bara att ha kallt och fräscht vatten när man som bäst behöver det när man vaknar utpumpad någon gång på morgonkvisten! Förutom de exempel som vi tagit upp så finns det självfallet många andra smarta saker att ta med sig på festivalen och mycket när det kommer till packandet får man gratis ifrån erfarenhet av tidigare resor.